Nederlands
Hartelijk welkom

MATTECH Pneumatiek

CATALOGUS

De totaalleverancier op het gebied van perslucht

Alles wat u nodig heeft voor systemen met perslucht vindt u bij MATTECH. Door het samenwerken met enkele bekende fabrikanten, weet u zeker dat alles wat u bij ons bestelt op en bij elkaar past. Hierdoor wordt het repareren, vervangen, uitbreiden en onderhouden van uw persluchtsysteem een fluitje van een cent.
 

Ontdek ons uitgebreide assortiment producten voor uw perslucht systeem

Met alles op het gebeid van perslucht, bedoelen we ook echt alles. Van slangen voor het vervoeren van de perslucht, tot draadverlopen en draadsokken, onze producten zijn van gegarandeerd hoge kwaliteit. Een greep uit dit uitgebreide assortiment: • Draadfittingen  • Slangen  • Slangfittingen  • Drukmeters  • Leidingsystemen  Ondanks de vele producten toch niet gevonden wat u zoekt? Neem dan contact met ons op. Door onze nauwe banden met fabrikanten kunnen we deze in veel gevallen alsnog leveren.
 

Al onze producten worden snel geleverd

Het bestellen van de gewenste producten voor uw perslucht systeem is zeer eenvoudig. U kiest het product, voegt deze toe aan uw winkelwagen en rondt deze af. Wij gaan daarna direct aan de slag met het verwerken van uw order. In de meeste gevallen heeft u deze binnen 2 werkdagen in huis. Bij vragen over de bestelmethode of over specifieke producten kunt u altijd contact met ons opnemen.