Technisch advies +31 (0) 320 223160

Pressostaat (compressor drukschakelaar)

Met een pressostaat drukschakelaar compressor van MATTECH, regelt u de druk in uw gas-, lucht- of vloeistofsysteem. De schakelaar zorgt ervoor dat een apparaat in werking of uit wordt gezet door de mate van de druk. Deze zijn zo in te stellen dat dit altijd gebeurt op de door u gewenste druk.

Lees verder
  Aflopende richting instellen

  4 producten

  per pagina
  Aflopende richting instellen

  4 producten

  per pagina

  De pressostaat drukschakelaar compressor van MATTECH past op uw systeem

  Elke presstaat drukschakelaar compressor die u koopt bij MATTECH, werkt met elk systeem. Hierbij is het echter wel van belang dat u goed oplet op de diameter van de aansluiting. Deze vindt u terug op de productpagina van de betreffende pressostaat drukschakelaar compressor.

  Alles voor uw gas-, lucht- of vloeistofsysteem

  In ons uitgebreide assortiment vindt u een pressostaat drukschakelaar compressor, maar ook alle andere onderdelen die u nodig heeft voor het repareren, uitbreiden en onderhouden van uw leidingsysteem. Denk hierbij aan gereedschap, maar ook aan:

  Krijg deskundig advies van de specialist

  Door de ruime keuze aan producten, waaronder de pressostaat drukschakelaar compressor, is het begrijpelijk dat u niet exact weet welk product u het best kunt kopen. MATTECH geeft u daarom graag persoonlijk advies als u contact opneemt. Door onze jarenlange ervaring in de leidingtechniek en de uitgebreide kennis van het assortiment, weten wij als geen ander welk product het best aan uw wensen voldoet.

  Gevonden wat u zocht? Bestel het direct online!

  Via onze website bestelt u eenvoudig de pressostaat drukschakelaar compressor en andere producten voor uw leidingsysteem. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk in orde wordt gemaakt en verzonden. In veel gevallen leveren wij uw bestelling zelfs de volgende werkdag al! Dat is wel zo fijn als u de spullen snel nodig heeft. Liever eerst het deskundige advies ontvangen van een van onze specialisten? Bel dan naar 0320 223160. Wij zijn u graag van dienst.

  • Individueel technisch advies
  • Levertijd: binnen 3 werkdagen
  • Gratis levering vanaf € 200,-
  • Achteraf betalen mogelijk

  Zo snel mogelijk op de hoogte van belangrijk nieuws, acties en producten

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

  Hiermee geef je MATTECH toestemming om je te benaderen via e-mail met informatie over eigen producten en diensten. Je kan altijd je toestemming intrekken. Meer informatie over hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens vind je in onze privacyverklaring