Nederlands
Hartelijk welkom

Draadfittingen

Draadfittingen zijn een voorziening die gebruikt wordt om twee onderdelen aan elkaar te bevestigen, zonder dat ze één geheel worden. Deze ziet u voornamelijk terug in grote installaties waarin lucht, vloeistoffen en gassen door worden vervoerd. Bij MATTECH vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan draadfittingen, die gegarandeerd bij uw installatie passen.

Lees meer
Subcategorieën

Draadfittingen in verschillende soorten en maten

Aangezien een leidingsysteem vaak complex in elkaar zit, zijn er allerlei verschillende draadfittingen verkrijgbaar om de buizen aan elkaar te verbinden. In ons assortiment bieden wij alle varianten aan, in verschillende materialen. Denk hierbij aan:

Al de verschillende draadfittingen zijn overzichtelijk gerangschikt en goed vindbaar door middel van de verschillende filters. Zo heeft u in een mum van tijd de draadfittingen gevonden die u zoekt.

Profiteer van een snelle levering

De draadfittingen bestelt u eenvoudig via de webshop. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij direct voor u aan de slag om de bestelling in orde te maken. U ontvangt de bestelde producten in de meeste gevallen al binnen 1 tot 3 werkdagen! Heeft u moeite met het vinden van een bepaalde draadfitting? Neem dan even contact met ons op via 0320 223160. Wij gaan graag voor u op zoek naar dit product. U belt ook naar dit eerdergenoemde nummer als u meer informatie wenst over onze producten of over de bestelwijze.